Selecteer uw taal

Wanneer reparaties of aanpassingen aan installaties het best on site worden uitgevoerd, biedt K&C Diving ook machinale bewerking op locatie aan. Zo bespaart u tijd én geld.

Sommige reparaties of aanpassingen aan installaties worden best on site uitgevoerd. Dit is het geval wanneer het transport van de installatie erg duur of zelfs  praktisch onmogelijk is. K&C Diving biedt een service in machinale bewerking op locatie aan (“on site machining”). De voordelen van een volledig uitgeruste werkplaats , maar dan op het terrein zelf. Deze dienstverlening bespaart u tijd én geld.

On site machining duiker  Duikers verstevigen pijpleiding  Duikers met pijpleiding
 
K&C Diving kan volgende werken onder water op locatie uitvoeren:

  • Flensrenovatie (Flange facing): het machinaal bewerken van oppervlakken van flenzen en andere soorten verbindingen tussen pijpleidingen en vaten. Hierbij worden oppervlakten gerepareerd die beschadigd zijn door contact met andere onderdelen, corrosie, erosie of door insneden ten gevolge van lekken.
  • Boren: wanneer het niet mogelijk is om het te boren oppervlak te verplaatsen (pijpleidingen onder water, vaste onderwaterinstallaties). Bij boorwerkzaamheden on site wordt de machine aan het uiteinde van de vaste as bevestigd of wordt deze vastgeklemd.
  • Frezen: freeswerken worden onder water uitgevoerd om gaten en/of vensters te verkrijgen in metaalstructuren. Met een freesmachine on site worden metaalstructuren zo bewerkt dat een glad oppervlak bekomen wordt. Ook het uitfrezen van de binnenkant van holle metalen structuren (leidingen allerhande) behoort tot de mogelijkheden.
  • Doorhalen: In plaats van het afbranden met Broco of PVL kunnen we buizen en palen ook afsnijden of doorhalen met ter plaatse te monteren mechanisch snijmateriaal. Deze technieken geven een mooi afgewerkt snijvlak waar nodig.
  • Vonkerosie: met deze techniek kunnen we met elektroforese zowel ronde, vierkante, als gelijk welke vorm boren in metallische materialen. Deze techniek kunnen we bovendien ook onder water toepassen.    

K&C Diving levert steeds oplossingen op maat, zodat uw installaties in de best mogelijke conditie blijven. De professionele duikers-technici zijn getraind om deze werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier tot een goed einde te brengen. Wil u ook tijd en geld te besparen door uw installaties on site te laten aanpassen of te laten repareren?  Contacteer K&C Diving om meer te weten te komen over deze service.

 

Gerelateerde projecten

  • STOPAQ anti-corrosie behandeling van draagpijlers van Horton Sphere

    STOPAQ anti-corrosie behandeling van draagpijlers van Horton Sphere

Kan K&C Diving iets betekenen voor uw project?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of een kostenraming.