K&C Diving, voor al uw onderwater werkzaamheden.

K&C Diving is een professioneel duikbedrijf dat door zijn grootte en ervaring zeer uiteenlopende duikwerkzaamheden aankan. Daarbij wordt voor elk project een oplossing op maat uitgewerkt. Samen met de opdrachtgever wordt het beste plan van aanpak bepaald. Zowel op vlak van kwaliteit, prijs als tijd. In België, maar ook in het buitenland. De expertise en flexibiliteit van de ervaren duikers garanderen een vlekkeloze uitvoering. Zij maken gebruik van de modernste materialen en technieken om elk project tot een goed einde te brengen.

Diensten K&C Diving

Haven- en waterwegen- infrastructuur

K&C Diving is allround inzetbaar voor werkzaamheden aan haven- en waterwegen-infrastructuur. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of constructie. K&C Diving beschikt over de ervaring, deskundigheid en uitrusting om dit soort werken uit te voeren. Elke opdracht wordt met een focus op veiligheid en flexibiliteit uitgevoerd.

Lees verder

Civiele onderwaterbouw

K&C Diving is de perfecte partner voor het efficiënt begeleiden en uitvoeren van projecten in de civiele onderwaterbouw. Ongeveer alle werkzaamheden die boven water verricht worden, kan K&C Diving onder de waterlijn uitvoeren. Het heeft zowel de middelen als de mensen in huis voor dit soort werken. Ons doel? Projecten goed uitvoeren, binnen de overeengekomen timing, en zo de opdrachtgever tevredenstellen!

Lees verder

Coating, afdichting en reparatie

De hoogkwalitatieve coatings van K&C Coating bieden bescherming aan installaties en infrastructuur door ze roestvrij en/of chemisch resistent te maken. Zo blijven uw installaties, boven en onder water, steeds operationeel en worden dure, tijdrovende renovaties overbodig.

 

LEES VERDER

Inspecties & consultancy

De inspecties door ervaren duikers van K&C Diving zorgen voor duidelijkheid onder de waterlijn. De duikers hebben expertise in het inspecteren van onder meer haveninfrastructuur, schepen, waterwegen en civiele onderwaterconstructies.

Lees verder

Ontwerp & fabricatie staalconstructies

K&C Construct, sterk in metaal-constructiewerk. Door de expertise in zowel haveninfrastructuur als staalconstructies is K&C Construct de ideale partner voor metaalconstructiewerken op, aan of in het water.

Lees verder

Scheepsinspectie, onderhoud & reparatie

In de Belgische havens en voor de binnenscheepvaart is K&C Diving een gevestigde waarde in het inspecteren, onderhouden en repareren van schepen.

Lees verder

Bergingswerken & Oil spill management

K&C Diving werd al meermaals gevraagd om duikassistentie te verlenen bij bergingswerken, zowel in Europa als in West-Afrika. Voor het voorkomen en bestrijden van olievervuilingen (oil spill management) vormt K&C Diving sinds 2016 een partnerschap met de firma Arivic.

Lees verder

Rots & beton afbraakwerken

De afbraaktijd van rotspartijen en betonconstructies kan met 60% verminderd worden, door het gebruik van Autostem pyrotechnische cartridges.

Lees verder

On site machining

Wanneer reparaties of aanpassingen aan installaties het best on site worden uitgevoerd, biedt K&C Diving ook machinale bewerking op locatie aan. Zo bespaart u tijd én geld.

Lees verder