Selecteer uw taal

Underwater solutions to build on

 • Verantwoordelijkheid & veiligheid

  Verantwoordelijkheid & veiligheid

  We nemen de verantwoordelijkheid voor onze medewerkers ernstig en kijken steeds onderling uit voor elkaar. K&C Diving investeert in de veiligheid en het welzijn van zijn mensen, zodat het toegewijde, loyale en verantwoordelijke medewerkers worden. En dat vertaalt zich op zijn beurt naar een betere service voor de klant.

 • Flexibel & meedenkend

  Flexibel & meedenkend

  K&C Diving stelt zich flexibel op en denkt mee. Een aanpak waar de klant zelf nog niet bij stilstond? Een betere of goedkopere oplossing dan gepland? Dat gebeurt vaak bij K&C Diving. Want telkens opnieuw voldoen aan de eisen van de klant, dat is het uitgangspunt!

 • Deskundigheid en betrouwbaarheid

  Deskundigheid en betrouwbaarheid

  K&C Diving denkt in oplossingen. De vakkundige medewerkers zetten hun ervaring en kennis in dienste van de klant. Voor elke nieuwe uitdaging wordt een passende aanpak bedacht. Zo garandeert K&C Diving een correcte uitvoering, binnen budget en tijd, voor elk project.

K&C Diving, specialist in onderwater werkzaamheden

K&C Diving, een toonaangevend duikbedrijf, is sinds 2009 actief en marktleider in België.
Met een dochterbedrijf in Tema (K&C Diving Ghana Ltd.) voert het sinds 2013 ook projecten uit in West-Afrika.

 • De werfleiders en 30 duikers van K&C Diving hebben jarenlange ervaring in het bedenken en uitvoeren van efficiënte oplossingen. Ze staan gekend om hun deskundige aanpak. Ook bij technisch complexere projecten. Met tientallen succesvolle projecten voor haven- en waterwegeninfrastructuur wordt de expertise van K&C Diving breed erkend.

  Maar ook in de civiele onderwaterbouw maakt het duikbedrijf het verschil. Bijna alle werkzaamheden die boven de waterlijn mogelijk zijn, kan K&C Diving onder water uitvoeren. Het bedrijf levert duikdiensten voor de nieuwbouw van onderwaterconstructies of voor het onderhoud van bestaande constructies.

  Wie advies nodig heeft bij de realisatie van onderwaterprojecten kan een beroep doen op de consultancy afdeling van K&C Diving. Het duikbedrijf beschikt met K&C Construct ook over een eigen staalafdeling. Die ontwerpt en levert maatwerk voor waterbouwkundige opdrachten. Maar het kan tevens las- brand- en montagewerken on site uitvoeren.

   

 • De Coating Divisie van het duikbedrijf beschermt onder- en bovenwaterinfrastructuur met hoogwaardige coatings tegen roestvorming, lekkage en beschadigingen.

  Daarnaast heeft K&C Diving als enige duikbedrijf in Europa de vereiste certificaten om pyrotechnische cartridges in te zetten bij onderwatersloopwerken. Dankzij deze schok-en geluiddempende techniek kunnen beton- en rotspartijen sneller afgebroken worden.
  Naast deze activiteiten, kunnen de duikers van K&C Diving ook ingezet worden voor:

  • On Site machining: (onder water) reparaties en verbeteringen aan installaties via machinale bewerking op locatie.
  • Shipping: onderhoud en reparatie van schepen, pontons en ander drijvend materiaal.
  • Bergingsopdrachten van schepen en andere objecten en het indijken en opruimen van olievervuilingen.

   

Recente projecten K&C Diving

 • Internationale projecten in West-Afrika

  Internationale projecten in West-Afrika

  Sinds 2013 is K&C Diving actief in West-Afrika. Wat begon met een kleine interventie in Nigeria groeide al snel uit tot een permanente aanwezigheid in de regio, met vestigingen in Ghana en Togo.

  Lees meer

 • Renovatie Vandammesluis Zeebrugge

  Renovatie Vandammesluis Zeebrugge

  Begin 2018 begon Jan De Nul aan een spectaculair project dat een volledige renovatie van deur 4 van de Vandammesluis in Zeebrugge inhield. K&C Diving voorziet alle duikassistentie tijdens het gehele project. 

  Lees verder

 • Conserveren buispalen kerncentrale Doel

  Conserveren buispalen kerncentrale Doel

  In opdracht van Kerncentrale Doel en met Herbosch-Kiere als contractor, realiseerde K&C Diving ter hoogte van de watervang van de kerncentrales  Doel 1 & 2 een omvangrijk coatingproject.

  Lees verder

Onze klanten

 • aquafin.png
 • besix.png
 • deme.png
 • gunvor.png
 • Jan-de-Nul.png
 • oiltanking.png
 • portofantwerp.png
 • vlaamse-waterweg.png

Wat onze klanten zeggen

 • “K&C Diving is een loyale, hands-on partner met wie we graag samenwerken”

  Dirk De Clerck - Operationeel Directeur bij Herbosch-Kiere

  In 2012 was ik voor mijn vorige werkgever op zoek naar een duikbedrijf met een proactieve aanpak en ontdekte ik K&C Diving. Tijdens ons eerste project samen, Graandok, botsten we op een reeks onvoorziene problemen. K&C Diving pakte die uitdagingen zeer professioneel aan.

  Sindsdien ben ik intensief met hen blijven samenwerken. K&C Diving is een betrouwbare partner zonder pretentie: van de planning tot en met de facturatie, alles is altijd in orde. Hun sterkte is hun durf om te anticiperen. We betrekken hen dan ook altijd bij de voorbereiding van de werken. K&C Diving is een hands-on duikbedrijf dat no-nonsense is en goed weet wat samenwerken is.

  Herbosch-Kiere is gespecialiseerd in haven-, rivier-, en maritieme werken. Denk maar aan de afbraak en bouw van kaaimuren, bruggen, sluizen en steigers en het uitvoeren van bagger- en bergingswerken.

 • "K&C Diving heeft een inventieve en flexibele aanpak die ervoor zorgt dat we altijd tevreden achterblijven!”

  Tom Van Autgaerden - Manager Maritieme Infrastructuur bij Havenbedrijf Antwerpen

  K&C Diving en het ‘Havenbedrijf Antwerpen’ hebben een lange geschiedenis samen. Een samenwerking die getuigt van flexibiliteit. Afspraken worden altijd nagekomen en ook tijdens weekends kunnen we op hen rekenen. Tijdens opdrachten zoals bijvoorbeeld bij het dichtmaken van openingen in damwanden, komen er soms onverwachte omstandigheden voor.

  K&C Diving reageert dan altijd inventief en professioneel. Ze communiceren ook telkens correct over de financiële implicaties van onvoorziene omstandigheden. Dat geeft vertrouwen. Als ik naar beeldmateriaal kijk, dan zie ik dat de kwaliteit van het werk onder water prima is: alles is altijd verzorgd en in orde. Wij zijn zeker een tevreden klant!

  De afdeling Maritieme Infrastructuur van het Havenbedrijf Antwerpen beheert en onderhoudt de dokken, bruggen, sluizen, kaaimuren en gronden in het havengebied. Het is ook verantwoordelijk voor een vlot en veilig scheepvaartverkeer in het Antwerpse havengebie