Samenwerking 3X-Engineering Solutions

Om onze Coating & Sealing afdeling te versterken zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met 3X-Engineering Solutions.

Wanneer de structurele integriteit van een infrastructuur in gevaar is, is een coating niet voldoende. 3X ENGINEERING is een bedrijf dat gespecialiseerd is in composietoplossingen in oil- en gas sector, kerncentrales, transport en andere industrieën. Al 25 jaar biedt 3X ENGINEERING innovatieve gepatenteerde producten en hooggekwalificeerde technische diensten in meerdere gebieden:

On-site lekafdichting (tot 80 bar)
Pipeling Supports
Versterken van de structurele integriteit van beschadigde leidingenDoor gebruik te maken van 3X producten en hun expertise in engineering, chemische analyse, mechanische studies kunnen we de meest complexe problemen een duurzame oplossing toereiken.


Zoals geïmpliceerd in de naam, zijn zij een ingenieursbureau dat reparatiesystemen kan ontwerpen, ontwikkelen en produceren, rekening houdend met de meest uitdagende vereisten.
Als uw probleem geen standaardoplossing heeft, zal 3X ENGINEERING in samenwerking met K&C Diving het voor u vinden en het voor u ontwerpen.

K&C Diving voert deze oplossing dan uit in nauwe samenspraak met 3X. Op basis van uw specificaties, zal het Research & Development-team een aangepast product ontwikkelen en produceren.